Duits Linkbuilding Bureau – Over Ons

Over Ons Duits Linkbuilding Bureau

Linkaufbau is onderdeel van Target Vision Media en heeft zich gespecialiseerd als Duits linkbuilding bureau. Wij zijn onder andere bekend van SimpleSeo.nl en LinkbuildingExperts.nl. Sinds 2010 hebben wij ervaring in de online marketing, SEO & Linkbuilding branche. Onze linkbuilders weten wat heden te daags goed werkt om uw website hoger in Google te krijgen. Door de toenemende vraag aan Duitse linkbuilding bij ons bureau en door onder meer de toenemende expansie van Nederlandse en internationale bedrijven naar Duitsland hebben wij de Duitse linkbuilding service uitgebreid en geprofessionaliseerd. Maak gebruik van onze diensten en u zult zien dat uw website gaat stijgen in de Duitse Google.de. Onze prijzen voor Duitse linkbuilding zijn eenmalig en we bieden een zeer grote variëteit aan permanente dofollow C-Class IP backlinks en u zit niet vast aan een abonnement. Dit zult u niet snel zien bij onze concurrenten en zeker niet voor deze prijzen. Bekijk hier onze Duitse linkbuilding pakketten.

 1. thumb

  Sep, 2013
  Onze eerste klant voor SEO & Linkbuilding in Duitsland

  In 2013 helpen onze eerste klant voor Duitse SEO & linkbuilding om te ranken in Google.de voor zoektermen zoals “ferienwohnung Amsterdam” en internationaal op o.a. “Amsterdam apartments”.

 2. thumb

  Jan, 2014
  Begin opbouw eigen Duitse link netwerk

  Begin 2014 beginnen we met het opzetten van ons Duitse netwerk. De ervaring die we hebben opgedaan met het opzetten van ons Nederlandse netwerk worden toegepast op het Duitse netwerk. Blogs en gidsen worden aangemaakt op verschillende C-Class IP hosting accounts waardoor wij een grote diversiteit aan C-Class IP backlinks kunnen aanbieden die zorgen voor een sterk backlink profiel voor onze klanten.

 3. thumb

  Apr, 2014
  Outsourcing partners worden gerekruteerd en ingewerkt

  Vrij snel na het begin van het opzetten van het eigen link netwerk worden tekstschrijvers ingewerkt en beoordeeld op prijs en kwaliteit van de geleverde teksten. Gelet wordt op inhoud, schrijfstijl, informatieve content en teksten geoptimaliseerd voor aantrekkelijkheid voor de lezer, rekening houdend met zoekmachine optimalisatie technieken. Dit is een doorlopend proces van werving, selectie en optimalisatie workflow.

 4. thumb

  Jan, 2015
  Aantal Duitse blogs en gidsen in eigen beheer neemt gestaag toe

  In een jaar tijd weten we ongeveer 30 blogs en 15 gidsen op te zetten op unieke C-Class IP adressen. Alle teksten die geplaatst worden op de blogs en gidsen zijn 100% uniek en ook is de indeling en het ontwerp van de sites gevarieerd wat zorgt voor een natuurlijk link profiel.

 5. thumb

  Aug, 2015
  Eerste top resultaat behaald met Duitse linkbuilding

  Doordat de opzet van ons netwerk zo goed werkt weten we in 2015 ons eerste top resultaat te behalen. We scoren voor onze klant boven Amazon in Google.de op zoekterm “luftbett” dat zo´n 20.000 zoekopdrachten heeft per maand in de Duitse Google.de. 

 6. thumb

  Jan, 2021
  Toekomst gerichte Duitse SEO & Linkbuilding

  Ons netwerk bestaat inmiddels uit zo´n 50 eigen Duitse blog gehost op 50 verschillende C-Class IP adressen en 35 Duitse web gidsen. Daarnaast bieden we nieuwe Duitse linkbuilding mogelijkheden zoals Duitse persberichten distributie en niche sites publicatie mogelijkheden. We breiden ons netwerk gestaag uit.


Wij werken voor uw online success!

Wij denken graag met u mee en geven u graag gratis tips wanneer u klant bent van ons of een eerste kennismakingsgesprek met ons aangaat.
img

Onze Visie

Onze visie is om kleine en middelgrote bedrijven en webwinkels in staat te stellen om te concurreren met de grotere spelers op de Duitse en Nederlandse markt middels kosten efficiënte online marketing diensten.
animationanimation