Bedankt voor je bestelling van Duits linkbuilding pakket

Bedankt voor uw bestelling

We gaan nu eerste de artikelen voor je schrijven. Indien je ons nog bepaalde titels wilt doorgeven waar we over moeten schrijven of bepaalde keywords en landingspagina´s die je hoger in Google wilt krijgen wilt doorgeven mail ons dan op: info@linkaufbau.nl

Als we geen informatie ontvangen binnen 4 uur dan zoeken wij voor jou belangrijke zoekwoorden en landingspagina´s uit op je site en zullen dan promotionele artikelen voor deze onderwerpen schrijven. Wanneer de artikelen geschreven zijn zullen we ze je per mail opsturen zodat je ze eerst kunt controleren voordat we ze permanent online gaan publiceren. Na goedkeuring voor online publicatie plaatsen wij ze online en zullen je de live link rapportage in excel opsturen zodat je kunt zien waar de links geplaatst zijn.

Vaak krijg je van ons ook nog aanbevelingen voor ontbrekende landingspagina´s waarvoor we teksten kunnen aandragen en verbeteringen voor op je site om je conversies te verbeteren. Wilt u aanvullende diensten bestellen zoals SEA, on-page SEO en b.v. lead generatie middels lead forms in Facebook advertenties of het scannen van Facebook groepen en Google alerts om potententiele klanten te vinden die op zoek zijn naar uw product dan horen wij dat graag per mail: info@linkaufbau.nl of u kunt een gratis online consult inplannen via deze pagina! Vergeet ook niet om u in te schrijven op onze nieuwsbrief om de hoogte te blijven van aanbiedingen, speciale acties en nieuwe diensten en strategieën die we hebben ontwikkeld om u te helpen aan meer klanten en omzet!